All ways hyrfordon

All Ways Hyrfordon erbjuder hyrbilar för alla ändamål, skräddarsydda lösningar för dina behov

Långtidshyra

Leverans till kund

Flexibla lösningar

Fordonstyper

Vi erbjuder ett brett och flexibelt urval av fordon, allt från små personbilar till stora flyttbilar. Vi är specialister på alla typer av projektfordon och arbetsfordon såsom exempelvis pick-ups, minibussar, skåpbilar och fyrhjulsdrivna fordon. Vi har olika typer av fordon som lämpar sig bra vid flytt både med och utan bakgavellyft. Samtliga fordon kan utrustas med kåpa på flaket, blinkljus eller takräcken. För kundens bekvämlighet erbjuder vi leveransservice av våra fordon över hela Sverige. För att vi ska hitta den optimala lösningen för dina behov, vänligen ring eller maila för konsultation.

Personbilar
(t.ex. Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Volvo V60)

Pickups
(t.ex. Volkswagen Transporter, Nissan Navara, Volkswagen Amarok)

Skåpbilar
(t.ex. Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Renault Master)

Minibussar
(t.ex. Ford Transit, Opel Vivaro, Renault Trafic)

Maila oss och hyr din bil

Gratis hyrbil enväg

Vill du hyra bil gratis? Då och då behöver vi transport av våra fordon från en stad till en annan. Är du i behov att ta dig från en punkt till en annan, smidigt, bekvämt och gratis? Se listan nedan för de sträckor vi har tillgängliga för tillfället. Hyra och drivmedel ingår vid envägskörningar, bilen skall köras från upphämtningsställe till avlämningsställe utan extra omvägar.

 

Passar någon av sträckorna dina behov så hör gärna av dig via mailformuläret ovan.

 

Om oss

All Ways Hyrfordon AB grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Halmstad. Sedan starten har vi varit ledande i att förse företag och privatpersoner med lösningar för deras transportbehov. Kvalitet och service är nyckelord för vår verksamhet. Vårt mål är att kunden alltid skall vara nöjd, därför erbjuder vi bland annat leverans av samtliga fordon över hela Sverige och vi tar gärna emot förfrågningar gällande specialbehov. Vi har en bred och flexibel vagnpark med möjlighet att anpassa fordonen efter de olika specifika behov kunden har. Vårt huvudsakliga område är projektfordon och arbetsfordon för bland annat järnvägsunderhåll, anläggningsprojekt samt vindkraftsprojekt men självklart så kan vi förse de flesta kunder med lösningar för deras behov.

Hitta hit

Rulla till toppen